diumenge, 14 de desembre del 2008

Wafa Sultan


Una dona valenta que val la pena escoltar, reflexionar....i practicar l'àrab.
Vegeu-la aquí i, després, aquí.

3 comentaris:

Oriol ha dit...

déu n'hi do la dona aquesta no?
la veritat és que parla força clar però el contingut té certa tela...

Unknown ha dit...

hola, la veritat es que es un tema molt interesant, que a mi em toca de ple però pretendre que l'islam té la culpa de tot el que està pasant al món... s'ha de ser curt de mires.

Gemma ha dit...

Estic d'acord amb la Naima.

Especialment en el segon vídeo, es veu clarament que els dos ponents (la Wafa i el senyor de blanc) tenen dos discursos totalment divergents, no aconsegueixen més que llençar recriminacions a l'altre. Considero que tots dos diuen coses interessants (la Wafa, la necessitat de replantejar la pedagogia de l'Islam i de la llengua àrab; el senyor, que als països àrabs hi ha de tot, com a tot arreu, però el que menys hi ha hagut és poder per decidir com fer les coses. Però clar, tampoc és qüestió de ser tan victimistes...), però en algun punt del seu discurs es perden en rencors i punts més personals: cap dels dos aconsegueix fer una autocrítica decent que permeti l'aproximació d eles seves posicions i ofereixi una major coherència.

Pel que he estat veient al YouTube, auqeta dona ha estat tot un fenomen a EEUU". Mireu això: http://www.youtube.com/watch?v=2ouwcJ4Tgus&feature=related.

Què en penseu?